Live muziek bij het theehuis

Van  woensdag 1 tot en met zaterdag 4 juli i het “muziekweek” in theehuis Jansland. Tijdens deze “muziekweek” kunt u elke dag genieten van live optredens. Woensdag 1 juli treedt Jarl van Maltha op in het theehuis. Jarl leest gedichten voor uit eigen werk afgewisseld door zag en geeft zo een presentatie over zijn leven met autisme. Petra Jansma is voor velen al bekend als de oprichtster van Jansland. Petra heeft als grote hobby zingen. Op donderdag 2 juli zal zij zowel Nederlands als Engelstalige nummers zingen. Op vrijdag 3 juli zal het muzikale duo de Orleanian Owls jazzmuziek uit de jaren 1920-1930 ten gehore brengen. De muziekweek wordt op zaterdag 4 juli feestelijk afgesloten op het terras van het theehuis door Salonorkest Serande. Met nummers als Wien bleibt wien, Fiddler on the roof en El Choclo. De optredens beginnen alle dagen om 14:00 uur. Met uitzondering van zaterdag 4 juli. Het optreden van salonorkest Serande start om 13:00 uur. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan komt dit optreden te vervallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *